WEDSTRIJDVERSLAGEN U17

13/03/2024: HEENWEDSTRIJD HALVE FINALE JEUGDCUP
ksv moorsele – vk langemark poelkapelle : 1-1

Moorsele begon goed aan de wedstrijd en een fout op Dwyatt in de 16, maakte Clément het goed af: 1-0 na 8 minuten.

De thuisploeg bleef goed in de wedstrijd zitten zonder nog echt grote kansen te creëren, maar kwam ook nooit in gevaar tijdens de eerste 20 minuten.

Tijdens de 2de 20 minuten wedstrijd was het iets evenwichtiger, maar was er vooral middenveldspel en bleven de grote kansen dus uit.
Een logische 1-0 ruststand dus.

In de 3de periode werd het allemaal iets nerveuzer en kwamen de bezoekers meer dreigen. Dit resulteerde in de gelijkmaker in de 52ste minuut. Het ging nu goed op en neer, een voorbeeld hiervan is dat Lukas in de 57ste minuut de lat trof en de bezoekers nog in dezelfde minuut de paal troffen. Doelpunten vielen er niet meer in de 3de periode.

De thuisploeg begon het best aan de 4de en laatste periode. Het bleef goed op en neer gaan, maar de beste kansen bleven voor de thuisploeg. Niet te missen dachten we bij momenten, maar de bal wilde er niet meer in.

Een gelijkspel, de beslissing zal dus vallen tijdens de terugwedstrijd op 17 april 2024 !

Speelden voor KSV Moorsele: Sam Coussement / Kian Vanderroost / Tuur Vandamme / Thibeau Demey / Lars Bouve / Henri Pauwelyn / Jerôme Vandemaele / Chivu Room / Lukas Verschuere / Kasper Vandorpe / Dwyatt Colpaert / Michiel Descheemaeker / Clément Dubois


02/03/2024
ksv moorsele B – KE WERVIK: 9 – 1

Al vroeg in de wedstrijd kwamen we op voorsprong na een dribbel van Elias Martin die simpel de doelman passeerde 1-0

Enkele min later werd de 2-0 op het bord gezet dit na een mooie dieptebal op Tomas Vanhoutte. Die twijfelde niet en schoot hard binnen!

Wervik vond geen antwoord op het sterk spelende middenveld Moorsele met als hoofdrol “Thore Degrendel”die na ongeveer 30min beloond werd met een prachtig doelpunt!!
Kans na Kans volgde en dit werd mooi afgewerkt door Jaygo Mahieu, Fjorde, Milan Toebaert en Tomas met zijn 2de doelpunt, 7-0 na 60min speeltijd.

Met nog 20 min op de klok kon Eendracht Wervik hun welverdiende doelpunt maken na balverlies op het middenveld.
Jaygo en Elias ronden de wedstrijd af met elk hun 2de doelpunt 9-1 eindstand.


Speelden voor KSV Moorsele:
Noah Vandaele / Owen Vansteenhuyse / Alex Huysentruyt / Miel Deprez / Elewout Vanwynsberghe / Fjorde Verschaete / Milan Toebaert / Lennart Zhang / Jaygo Mahieu/ Thore Degrendel / Thomas Vanhoutte / Simon Debruyne / Elias Martin / Esteban Deweerdt 

Volgende week spelen onze u17B terug een thuiswedstrijd tegen Staden Wie interesse heeft om de spelersgroep eens aan het werk te zien kan dit vanaf 11u30.